Otvorene prijave za Najbolje edukatore Srbije za 2015. godinu!

Zadovoljstvo nam je da najavimo drugi konkurs za Najbolje edukatore Srbije, projekat koji je već tokom prve godine realizacije naišao na veliku podršku svih učesnika. I ove godine biće izabrano između 10 i 20 najboljih učitelja i nastavnika osnovnih i srednjih škola u Srbiji, a lista odabranih Najboljih edukatora biće objavljena krajem godine.

Kroz ovaj projekat želimo da istaknemo i nagradimo inovativne i kreativne, motivisane i posvećene edukatore koji zaista prave razliku u svom poslu. Želimo da ohrabrimo nastavno osoblje koje koristi uspešne strategije i metode u nastavi, koje sa učenicima realizuju različite vannastavne aktivnosti i koje ih podstiče na sticanje novih znanja i veština.

Odabrani edukatori biće nagrađeni određenim novčanim iznosom, koji mogu utrošiti na svoje aktivnosti sa učenicima. Ove godine konkurs će biti otvoren do 1. jula, a vi ne propustite priliku da one najbolje i jedinstvene učitelje, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola u Srbiji prijavite preko prijavne forme na sajtu udruženja.

Komentari su onemogućeni.