Predavanje u Kruševcu održano pred 250 učenika!

U sredu, 15. marta održano je predavanje Dragana Varagića, jednog od autora knjige „Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru“ na temu zapošljavanja u savremeno vreme pred oko 250 srednjoškolaca. Predavanju su prisustvovali nastavnici i učenici škola iz Kruševca, ali i iz Trstenika, Aleksandrovca i Varvarina.

Predavanje u Kruševcu održano je u Beloj sali Kulturnog Centra Kruševac, a prisustvovalo je 9 škola, i tom prilikom podeljeno je 59 knjiga. Škole koje su dobile knjige za svoje biblioteke su Gimnazija Kruševac, Ekonomsko – trgovinska škola, Medicinska škola, Politehnička škola „Milutin Milanković“, Muzička škola. Za Trstenik knjige su dobile Gimnazija „Vuk Stefanović Karadžić“ i Tehnička škola, a knjige su podeljene i srednjim školama iz Aleksandrovca i Varvarina.

Video prilog sa događaja možete pogledati ovde.

Srednjoškolcima grada Kruševca, obratio se i njihov sugrađanin Branimir Rakić, danas uspešan preduzetnik, koji je podelio svoja iskustva kako je došao do toga da radi ono što voli, i šta je on preduzeo još kao srednjoškolac ne bi li ostvario svoje snove.


Udruženje „Živojin Mišić“ je u saradnji sa autorima knjige pokrenulo projekat kroz koji će svim srednjim školama u Srbiji podeliti po nekoliko primeraka knjige „Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru“. Cilj nam je da se što veći broj mladih susretne sa ovom knjigom i upozna sa realnim potrebama 21. veka i da ih podstaknemo da rade na sebi, na svom znanju i veštinama, svojim idejama i privatnim poslovima, te da tako dugoročno podstičemo uspešniju ekonomiju i društvo, manju nezaposlenost i preduzetništvo.

Zahvaljujemo se KC Kruševac na ustupljenoj sali za predavanje i podelu knjiga, kao i Dragani Milićević i Zoranu Askoviću na svoj podršci u organizovanju predavanja.

Komentari su onemogućeni.