Predavanje u Paraćinu održano pred 400 učenika!

U petak, 11. marta su podeljene prve knjige i održana prva predavanja u sklopu projekta kroz koji svim srednjim školama u Srbiji poklanjamo po nekoliko primeraka knjige „Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru“. Dragan Varagić, jedan od autora knjige održao je predavanja na temu poslova i zapošljavanja u savremeno vreme za učenike i nastavnike u Paraćinu i Ćupriji, i tom prilikom 15 škola iz ovih mesta, ali i Jagodine, Svilajnca, Despotovca i Rekovca dobile su svoje primerke knjiga.

Predavanje u Paraćinu održano je u punoj sali pozorišta pred oko 400 učenika iz 4 paraćinske škole. Ukupno 23 knjige su poklonjene Tehnološkoj školi, Ekonomsko-trgovinskoj, Mašinsko-elektrotehničkoj školi i Gimnaziji u Paraćinu, a predavanju su pored učenika završnih razreda ovih škola prisustvovali i nastavnici.

Pogledajte i video prilog sa događaja, a kako je bilo na predavanju koje je istog dana održano u Ćupriji, možete pogledati ovde.

Udruženje „Živojin Mišić“ je u saradnji sa autorima knjige pokrenulo projekat kroz koji će svim srednjim školama u Srbiji podeliti po nekoliko primeraka knjige „Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru“. Cilj nam je da se što veći broj mladih susretne sa ovom knjigom i upozna sa realnim potrebama 21. veka i da ih podstaknemo da rade na sebi, na svom znanju i veštinama, svojim idejama i privatnim poslovima, te da tako dugoročno podstičemo uspešniju ekonomiju i društvo, manju nezaposlenost i preduzetništvo.

Zahvaljujemo se Pozorištu u Paraćinu na ustupanju sale za predavanje i podelu knjiga.

Komentari su onemogućeni.