Svečana dodela nagrada Najboljim Edukatorima Srbije 2016. godine!

Udruženje „Živojin Mišić“, treću godinu za redom, nagradilo je Najbolje edukatore Srbije za 2016. godinu. Svečana dodela priznanja održala se u Centru lepih umetnosti Jovana Kolundžije, u petak, 24. februara 2017. godine.

Još jednom se zahvaljujemo svim predstavnicima komisije koji su nam svojim radom, trudom i energijom pomogli da dođemo onih najboljih. To su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Centar za razvoj zaposlenih u obrazovanju, Srđan Ognjanović, direktor Matematičke gimnazije, Dragica Pavlović Babić, koordinatorka PISA istraživanja u Srbiji, kao i nagrađeni edukatori generacije 2014. i 2015. godine.

Priznanja su uručena svim nagrađenim edukatorima za 2016. godinu, a više o njima možete pogledati ovde. Svim nagrađenim edukatorima želimo da im ova nagrada bude podstrek da i dalje svoj posao rade na najbolji mogući način i da budu pokretači pozitivnih promena u društvu.

Svima koji su bili juče sa nama zahvaljujemo se što su svojim prisustvom uveličali ovu dodelu i doprineli sjajnoj atmosferi.

Video sa dodele možete pogledati na sledećem linku.

Komentari su onemogućeni.